Onze organisatie

Antyli is een onafhankelijk managementadviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector en zakelijke dienstverlening. Wij werken samen met onze klanten aan veranderingen en verbeteringen en zien problemen als uitdagingen die wij oplossen. Onze consultants spelen een voortrekkersrol. Wij kennen de markt, wij kennen onze klanten en weten welke ontwikkelingen spelen in de markt. Door continue betrokkenheid bij de ontwikkelingen in de markt en echte aandacht voor onze klanten zijn wij in staat om snel en pro-actief in te spelen om actuele trends en deze trends te vertalen naar nieuwe doelen en ambities.


Onze Mensen

Binnen het team van Antyli Consulting werken senior en medior projectmanagers. Onze mensen zijn niet allemaal in dienst van Antyli, maar worden ook ingezet uit ons grote interim netwerk. Hiermee zijn wij in staat om snel in te springen op eventuele klantvragen. Wil je meer weten over ons en onze collega's, schroom dan niet om iemand van Antyli Consulting te benaderen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar collega's met een gezonde ambitie om alles uit hun carrière en daarmee voor hun klant te halen. Hierbij hebben onze mensen een eigen salesverantwoordelijkheid en is er ruimte om als partner bij Antyli mee te groeien. Wil je meer weten over de kansen en mogelijkheden voor jou binnen Antyli Consulting? Mail dan naar Info@antyli.nl.

Antyli Consulting

  • Adres: Berkenlaan 19 | 1431 JD | Aalsmeer
  • Mail: info@antyli.nl
  • Tel: +31 6 53 470 471

https://twitter.com/antyli_consult

https://www.linkedin.com/company/antyli-consulting/