Transitie en Consolidatie

De Pensioenmarkt is en blijft in beweging. Elk jaar vinden transities en consolidaties plaats binnen de sector en een verhuizing van administraties tussen pensioenuitvoerders is inmiddels geen eenmalig traject. Fondsen hebben wat te kiezen en ook de uitvoerders bieden aan bestaande en nieuwe klanten steeds meer mogelijkheden.

Naast de verschillende mogelijkheden voor fondsen om pensioenadministraties te consolideren zien we ook nieuwe toetreders tot de markt. De traditionele pensioenuitvoerders en pensioenverzekeraars krijgen geduchte concurrentie van grote ICT dienstverleners die, als gevolg van de toegenomen digitalisering, makkelijker en sneller in staat zijn om BPO diensten voor pensioenprocessen goedkoper en efficienter aan te bieden.

Het besluit om de administratie te verhuizen heeft impact op aangesloten deelnemers en werkgevers. Dit betekent dat juiste en tijdige communicatie over het traject belangrijk is. Daarnaast betekent de verhuizing dat de oude en nieuwe uitvoerders zowel voor hun eigen organisatie als gezamenlijk project - en transitieplannen moeten ontwikkelen en uitvoeren. Vanuit Antyli Consulting hebben wij veel ervaring met het ondersteunen wij alle betrokken partijen in de uitvoering van dit spannende en risicovolle traject. Hieronder vindt u een schematisch overzicht van onze aanpak. Mocht u hier meer informatie over willen ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

De aanpak

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@antyli.nl

Berkenlaan 19
1431 JD Aalsmeer

The Netherlands

 

 

 

© 2024 Antyli Consulting