Over ons

Onze organisatie

Antyli is een onafhankelijk managementadviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector en zakelijke dienstverlening. Wij werken samen met onze klanten aan veranderingen en verbeteringen en zien problemen als uitdagingen die wij oplossen. Onze consultants spelen een voortrekkersrol. Wij kennen de markt, wij kennen onze klanten en weten welke ontwikkelingen spelen in de markt. Door continue betrokkenheid bij de ontwikkelingen in de markt en echte aandacht voor onze klanten zijn wij in staat om snel en pro-actief in te spelen om actuele trends en deze trends te vertalen naar nieuwe doelen en ambities.

 

Wat wij bieden

Project- en Programma managers


Projectmanagers van Antyli Consulting zijn bedreven verandermanagers en voelen zich comfortabel met het werken in complexe, dynamische omgevingen. Onze mensen hebben, naast analytische vaardigheden, ook excellente sociale vaardigheden waarmee zij vertrouwen wekken en open kunnen communiceren met alle betrokkenen op alle niveaus.

 

Wij onderscheiden ons door onze actuele marktkennis, gedrevenheid om projectdoelen te halen en vooral om uw organisatie en uw mensen te faciliteren. Wij doen het werk samen met u en willen toegevoegde waarde leveren. Dit doen wij met een open, maar ook kritische blik, want de vraag achter de vraag willen wij weten.

Business Analisten

 

De rol van de business analist wordt steeds belangrijker. Business analisten vervullen een interne consultancyrol en voelen zich verantwoordelijk voor het draaiende houden van uw systemen, onderzoeken hoe de operationele business verbeterd kan worden en proberen de behoeften van de business te vervullen met behulp van IT.

 

Ons streven is een operationeel excellente organisatie waarbij wij processen in kaart brengen, knelpunten analyseren, bevindingen rapporteren en verbeteringen voorstellen. Hierbij zijn onze analisten in staat om de nagestreefde ‘business/it-alignment’ tot stand te brengen en borgen wij, dat businessbehoeften voorop staan als nieuwe technologische systemen worden geïntroduceerd.

Onze Mensen

Binnen het team van Antyli Consulting werken senior en medior projectmanagers. Onze mensen zijn niet allemaal in dienst van Antyli, maar worden ook ingezet uit ons grote interim netwerk. Hiermee zijn wij in staat om snel in te springen op eventuele klantvragen. Wil je meer weten over ons en onze collega's, schroom dan niet om iemand van Antyli Consulting te benaderen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Dave van Voorst

Transitie WTP
Transitie en Consolidatie

 

dave.van.voorst@antyli.nl

+31 6 53470471

Peter Westerholt

Transitie WTP
Lean Six Sigma

 

peter.westerholt@antyli.nl

+31 6 22267005

Serge Olde

Transitie WTP

Transitie en Consolidatie

 

serge.olde@antyli.nl

+31 6 15098742

Sabrina Poggenklaas

Operations Management

 

 

sabrina.poggenklaas@antyli.nl

+31 6 40420284

Opdrachtgevers

Onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar collega's met een gezonde ambitie om alles uit hun carrière en daarmee voor hun klant te halen. Hierbij hebben onze mensen een eigen salesverantwoordelijkheid en is er ruimte om als partner bij Antyli mee te groeien. Wil je meer weten over de kansen en mogelijkheden voor jou binnen Antyli Consulting? Mail dan naar info@antyli.nl.

 

 

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@antyli.nl

Berkenlaan 19
1431 JD Aalsmeer

The Netherlands

 

 

 

© 2024 Antyli Consulting